Startsida‎ > ‎

Idé

Honoris erfarenhet är att det i alla företag, oavsett hur företaget mår, behövs tre viktiga delar. Dessa tre delar kan tillsammans lösgöra energi i företaget och de kan var och en för sig stärka företaget.
Erfarenhet– Att gå igenom en process eller genomföra en uppgift som man har erfarenhet av underlättar och är effektivare än att lära sig på nytt varje gång. Motsatsen till Erfarenhet är ”learning by doing” och ”trial and error”

Ledarskap – Ledarskapet är i ett företag det som påskyndar eller bromsar företagets utveckling. En bra ledare behöver inte kunna allt om allting för att leda företaget rätt. Men en bra ledare behöver verktygen för att ta beslut, delegera uppgifter, följa upp och ”visa vägen”. Motsatsen till ledarskap är total frihet för alla att göra vad de för stunden anser bäst.

Kapital – Kapital behövs vid starten, vid utvecklingen och ibland vid avvecklingen av ett företag. Välmående företag bygger upp ett eget kapital som skall förvaltas alternativt återinvesteras. Förlusttyngda företag behöver kapital för att återfödas, överleva eller för att investera i sin framtid. Brist på kapital skapar oro och minskad frihet.

Underordnade sidor (3): Erfarenhet Kapital Ledarskap
Comments